Σορολόπ 03 / περιοδικό ανατρεπτικών προθέσεων

ΣΟΡΟΛΟΠ #3

ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΩΝ ΠΡΟΘΕΣΕΩΝ

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2018

 

Το έντυπο που κρατάς στα χέρια σου δεν πουλιέται και δεν αγοράζεται. Μοιράζεται χέρι με χέρι, χωρίς κανενός είδους αντίτιμο, μιας και οι αξίες μας, τα όνειρα μας, οι ζωές μας ολόκληρες δεν θέλουμε να είναι εμπορεύματα για να ανταλλάσσονται. Το κόστος της έκδοσης καλύπτεται αποκλειστικά από τη συνέλευση της υφανέτ.

 

Η Φάμπρικα Υφανετ είναι ένας χώρος που βρίσκεται κατειλημμένος εδώ και 13 χρόνια. Κατάληψη λοιπόν, γιατί δεν χωράμε να στεγάσουμε τις επιθυμίες μας μόνο εκεί που ζούμε και δουλεύουμε. Εδώ και 13 χρόνια, γιατί, παρά τις διαφωνίες μας, συνεχίζουμε να πιστεύουμε ότι μόνο χωρίς αποκλεισμούς και αυστηρούς κανόνες μπορούμε να συναντιόμαστε. Μπορεί συχνά να μιλάμε περίεργα, ακατανόητα ή και γεμάτες νεύρα, αλλά μόνο μέσω της εμμενούς συζήτησης και κριτικής μπορούμε να προχωρήσουμε.

 

Γιατί, μόνο αν συναντηθούμε σε κάποιο σταυροδρόμι ανάμεσα από τις χιλιάδες κατακόμβες των πόλεων, μπορούμε να αγωνιστούμε για να επανεφεύρουμε λίγες στιγμές ευτυχίας.

Το έντυπο μοιραζεται χερι με χερι σε σχολεία, λέσχες, πορεις γειτονιάς και μη. Επισης, μπορειτε να το βρειτε στην καταληψη μας

ακολουθεί το έντυπο σε μορφή pdf: sorolop3-web

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *