Η έκτρωση είναι μια συνειδητή διέξοδος

Απέναντι στην εκκλησία  και στους φασίστες που προσπαθούν να χτίσουν το μύθο του αγέννητου παιδιού, ενώ δεν έχουν κανένα πρόβλημα με τον θάνατο ή τον εγκλεισμό των παιδιών μεταναστριών.
Απέναντι στην υποκρισία του κράτους που αναδεικνύει κεντρικά το δημογραφικό ζήτημα, επιδοτώντας τις ελληνίδες μητέρες, ενώ ταυτόχρονα πετάει εκτός της δημόσιας περίθαλψης τις μετανάστριες.
Απέναντι στις ρατσιστικές κραυγές που επιζητούν περισσότερα ελληνικά παιδιά, ενώ ταυτόχρονα θα σκότωναν το παιδί τους «αν έβγαινε πούστης».
Απέναντι στον ζόφο της επιβίωσης του έθνο
υς που αντιμετωπίζει αυτές που έχουν οριστεί ως γυναίκες απλά ως εθνικές μήτρες.
Απέναντι στην ασφυξία που προκαλούν οι πατριαρχικές πτυχές των κοινωνικών σχέσεων που μας θέλουν κλεισμένες στο σπίτι και ταυτισμένες με τον αναπαραγωγικό μάς ρόλο.  Απέναντι στον κίνδυνο να απολυθείς αν είσαι έγκυος,να μην βρίσκεις δουλειά αν είσαι κοντά στα τριάντα ή αν κάνεις παιδί να χρειάζεται να δουλεύεις διπλάσια (ιδίως με συντρόφους που δεν σε στηρίζουν στην καθημερινότητα).
Η έκτρωση λοιπόν, είναι μία δυνατότητα πραγμάτωσης της επιθυμίας του να επιλέγεις  το αν και πότε θα κάνεις παιδιά σε έναν κόσμο κομμένο και ραμμένο στα μέτρα της αγίας ελληνικής οικογένειας.  

έκτρωση γιατί δεν θέλουμε να εγκλωβιστούμε στα όρια του φύλου

Η ΕΚΤΡΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΔΙΕΞΟΔΟΣ

γιατί ακόμα και αν έχουμε παιδιά δεν θέλουμε να πειθαρχούμε στη μητρότητα ως ιερό ή φυσικό καθήκον

Ίσως σας ενδιαφέρουν…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *